«Батьківщина» перемогла на виборах в ОТГ із результатом 31%, – паралельний підрахунок

«Батьківщина» перемогла на виборах в ОТГ із результатом 31%, – паралельний підрахунок

Тимошенко повідомила, що за кількістю обраних депутатів «Батьківщина» здобула перемогу в 15 областях України

Партія «Батьківщина» здобула впевнену перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися в неділю в усіх областях України, повідомляє прес-служба політсили.

У повідомленні йдеться, що про це свідчать дані паралельного підрахунку голосів, який провела партія за протоколами з 90% дільниць.

За їхніми підрахунками кількісний розподіл депутатських мандатів виглядає таким чином:

1_04

Також партія стверджує, що у процентному співвідношенні від усіх кандидатів, висунутих політичними партіями, результати виборів є такими:

2_09

Юлія Тимошенко повідомила, що за кількістю обраних депутатів «Батьківщина» здобула перемогу в 15 областях України, тоді як «Солідарність» Петра Порошенка – лише у 5.

«Цей результат здобутий на тлі масштабних фальсифікацій, на чолі яких стояв Президент України, на тлі масштабного підкупу, який відбувався по всій країні, на фоні тиску за допомогою силових структур та на тлі використання адмінресурсу», – зазначила сьогодні лідер партії на прес-конференції у Києві.

Коментуючи результати місцевих виборів, політик також наголосила, що це і є справжнє соціологічне дослідження, яке зафіксувало беззаперечне лідерство «Батьківщини».

Нагадаємо, раніше БПП заявила, що їхні кандидати перемогли більш ніж у половині громад на місцевих виборах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: