Байкер з Німеччини на Harley Davidson потрапив у ДТП на Одеській трасі

Байкер з Німеччини на Harley Davidson потрапив у ДТП на Одеській трасі

Аварія сталася сьогодні о 14:27 на 27-му кілометрі автодороги «Київ – Одеса»

На автодорозі «Київ-Одеса» сталася дорожньо-транспортна пригода за участю байкера-іноземця, повідомили у прес-службі ГУ НП у Київській області. Як повідомили у поліції, ДТП сталася сьогодні о 14:27 на 27-му кілометрі автодороги «Київ – Одеса».

«Троє байкерів, громадян Німеччини, рухалися зі столиці на мотоциклах Harley Davidson автодорогою, де наразі проводяться ремонтні роботи. За попередньою інформацією, один із них, об'їжджаючи затор, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Skoda, яка виїзжала з другорядної дороги на головну. У результаті зіткнення іноземець отримав тілесні ушкодження, попередньо - перелом руки. Чоловіка доправлено до Васильківської лікарні», - зазначили у поліції.

Після аварії на місці події утворився затор. На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. Вставлюються всі обставини ДТП.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучатимуться на штрафмайданчик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: