Бірюков розповів про кричущі порушення, знайдені в одній з «легендарних» військових частин

Бірюков розповів про кричущі порушення, знайдені в одній з «легендарних» військових частин
Перевірка виявила необраховану воду, яка має видаватися бійцям

У столовій була виявлена повна відсутність терезів

Радник президента України Юрій Бірюков заявив про виявлення численних порушень у результаті перевірки однієї з військових частин, яка була здійснена начальником Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ Дмитром Марченком. Номера частини Бірюков не назвав, мотивуючи це необхідністю закінчення перевірки і отримання повного акту. Радник президента уточнив лише, що йдеться про «легендарну та гоноровиту». Відповідний пост Бірюков розмістив у Facebook.

За його словами, зокрема, у столовій була виявлена повна відсутність терезів.

«Як відвантажується і видається продовольство для 2 000 бійців? «Да шо, шо я не знаю скільки м'яса там їм треба?» ... Ок, це окрема тема. Одним начпродом буде менше», - написав Бірюков.

Також радник президента заявив, що на складі промислових товарів, а також на складі продовольства були знайдені товари і приладдя, що ніде не обраховувались.

«На продскладі жах не менше тихий. Про порядок і бірки я мовчу тихенько, ну горою звалили, буває. Але тут раптом виявляється необрахованого багато. Та сама вода, яка щодня влітку має видаватися бійцям, так. Ті самі сухпайки, нехай іще «старі», але які потім виявляються на розпродажу компонентів. Ок, це окрема тема. Одним зампотилом буде менше. … Поруч зі складом необрахованого продовольства було знайдено [необраховану волонтерську допомогу]. Біноклі (і круті теж), далекоміри, тепловики, нічники, грубки-обігрівачі. Волонтерський рай», - написав Бірюков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: