Bitcoin обвалився до $4500, аналітики прогнозують нове падіння криптовалюти

Bitcoin обвалився до $4500, аналітики прогнозують нове падіння криптовалюти
Більшість альткоїнів з топ-100 втратили в середньому 10-15%

За добу головна криптовалюта Bitcoin втратила близько 15%

За минулу добу крипторинок серйозно постраждав. BTC вперше за довгий час опустився нижче $5000.

За даними CoinMarketCap і Coin360, новий річний мінімум для BTC становив $4237, пише Bitjournal Media.

За добу головна криптовалюта Bitcoin втратила близько 15%, скорегувавшись до $4500, втім, волатильність пари BTC/USD найближчим часом буде залишатися високою.

Однак постраждав не тільки Bitcoin. Bitcoin Cash, знаменитий хардфорк головної криптовалюти, який також зазнав хардфорк, теж значно втратив у ціні. Останнім часом він мав стабільне зростання, але за минулу добу впав на 40% і зараз торгується в районі $200.

Bitcoin Cash, хоч і є переможеним номер один, в інших топових альткоїнів ситуація трохи краща. Ethereum, який ще недавно був другим за капіталізацією коїном, втратив 15%, XRP, який зайняв його місце, впав на 6,2%. Більшість альткоїнів з топ-100 втратили в середньому 10-15%

На сьогодні аналітиків не хвилюють втрати альткоїнів. Нинішні обговорення стосуються в основному головної криптовалюти. Зокрема, куди вона піде далі? Якщо падіння продовжиться, то де воно зупиниться і зупиниться взагалі? Раніше аналітики стверджували, що Bitcoin знайшов дно, коли він був ще вище $6000. Тепер ці ж аналітики сперечаються, де у нього буде нове дно: на $4000 чи $3000?

«Люди просто запанікували», - прокоментував Джон Макафі, криптоентузіаст.

Що ж до капіталізації, то на сьогодні вона становить $146 млрд. востаннє таке значення було зафіксовано 6 жовтня минулого року. Варто зазначити, що ще минулого тижня вона була рівна $212 млрд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: