Богдан розказав, хто нині має найбільший вплив на Зеленського

Богдан розказав, хто нині має найбільший вплив на Зеленського
За словами Богдана, в кінці 2019 початку 2020 року дуже активно обговорювалося в Офісі президента питання заміни на посаді глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії на Миколу Тищенка

Ексглава Офісу президента сказав, що Зеленський прислухається до думки своєї дружини, а перша леді не втручається в державні справи

Найбільший вплив на президента Володимира Зеленського має народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко. Таку думку висловив ексглава Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю Дмитру Гордону.

«Я вважаю, що найбільший вплив на президента має народний депутат Микола Тищенко. Ця людина не тільки моральний авторитет, як вважає сам Тищенко, а й візіонер».

За словами Богдана, в кінці 2019 початку 2020 року дуже активно обговорювалося в Офісі президента питання заміни на посаді глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, якого привів Богдан, на Миколу Тищенка. І Зеленський з цим погоджувався. Чому ця зміна не відбулася, Богдан не знає.

Також ексглава Офісу президента сказав, що Зеленський прислухається до думки своєї дружини, а перша леді не втручається в державні справи.

Нагадаємо, Богдан був звільнений з посади керівника Офісу президента у лютому 2020 року. Джерела в ОП розповідали, що у Богдана був конфлікт з радником президента Андрієм Єрмаком, який згодом очолив Офіс президента замість нього.

Пізніше Зеленський вивів Богдана зі складу Ради національної безпеки та оборони.

Андрій Богдан відомий різкими словами при спілкуванні з нардепами з фракції «Слуга народу». Зокрема, це підтверджує його переписка з приводу голосування, оприлюднена журналістами.

В середині серпня спалили автівку Богдана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: