Бойовики активно стягують військову техніку до лінії розмежування

Бойовики активно стягують військову техніку до лінії розмежування

Безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував переміщення техніки збройних формувань Російської Федерації поза межами виділених районів відведення

Українська сторона СЦКК заявляє, що збройні формування РФ активно нарощують кількість військової техніки поблизу лінії розмежування. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

«Спостерігачі фіксують численні факти переміщення військової техніки за межами виділених місць зберігання озброєння, а також ведення робіт з облаштування позицій у непідконтрольних урядові України районах», - йдеться в ньому.

Повідомляється, що безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував переміщення техніки збройних формувань Російської Федерації поза межами виділених районів відведення. Зокрема:

  • реактивних систем залпового вогню – 3 од.;
  • буксирувальних гаубиць – 46 од.;
  • самохідних гаубиць – 12 од.;
  • танків – 45 од.

Крім того, у смузі дій ОТУ «Схід» 23 та 24 липня спостерігачі зафіксували переміщення техніки збройних формувань РФ поза межами виділених районів відведення. А саме:

самохідних гаубиць 2С1 «Гвоздика», 122 мм – 3 од.;

танків Т-64 і Т-72 – 21 од.

Також зафіксовано переміщення значної кількості броньованої техніки (БМП, БТР) та особового складу збройних формувань РФ. Спостерігається ведення збройними формуваннями РФ інженерних робіт з облаштування та удосконалення позицій у займаних ними районах.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: