Бойовики «ДНР» заявили про затримання понад 10 «українських диверсантів»

Бойовики «ДНР» заявили про затримання понад 10 «українських диверсантів»

«Операція» проводилася спільно зі «спецслужбами» самопроголошеної «ЛНР»

Так зване «міністерство держбезпеки» самопроголошеної «ДНР» заявило про затримання понад десяти осіб за підозрою у співпраці зі спецслужбами України.

«Операція» проводилася спільно зі «спецслужбами» самопроголошеної «ЛНР», передає РИА Новости.

Раніше в «МГБ ДНР» повідомляли про «ліквідацію диверсантів», які нібито діяли під контролем спецназу військової розвідки України. 

Нагадаємо, 21 листопада в окупованому Луганську стався військовий переворот: озброєні люди оточили центр.  В той же день у центр міста пригнали бронетехніку

Засновник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Роман Бурко повідомив, що конфлікт між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і «міністром внутрішніх справ «ЛНР» Ігорем Корнетом є боротьбою за владу між групою впливу ФСБ Росії і групою впливу помічника президента РФ Владислава Суркова. 

Через загострення ситуації в окремих районах Луганської області президент Петро Порошенко увечері 21 листопада скликав позачергове засідання Воєнного кабінету Ради національної безпеки та оборони України.

Міністр оборони України Степан Полторак 22 листопада заявив, що українська армія готова до загострення в окупованому Луганську

23 листопада російські ЗМІ знову повідомили, що ватажок «ЛНР» Плотницький втік з Луганська.

Читайте також статтю: «Переворот» у Луганську. Як Росія перетворила «народну республіку» у бананову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: