«Путч в ЛНР»: у центр окупованого Луганська стягують гранатомети і БТРи

«Путч в ЛНР»: у центр окупованого Луганська стягують гранатомети і БТРи

«МВС ЛНР» вже звернулося до Плотницького з відкритим листом

В окупованому Луганську озброєні люди оточили будівлю "МВС ЛНР" і весь «урядовий квартал». У центр міста пригнали бронетехніку. Про це в Facebook написав журналіст Андрій Дихтяренко.

Журналист повідомив, що це стало результатом конфлікту між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і відстороненим від посади «голови МВС ЛНР» Ігорем Корнетом. Так звані «силовики ЛНР» оточили «міністерство».

«У Луганську під управління МВС підігнали БТР, будинок оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Схоже, Корнет вирішив «оскаржувати рішення суду про своє звільнення з посади міністра», – написав він.

Координатор групи «Інформаційний опір», народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що безпосередньо перед звільненням Корнет дав вказівку підлеглим йому підрозділам перейти на «посилений режим служби».

«Зокрема, всім співробітникам «МВС ЛНР» було заборонено покидати свої робочі місця «аж до особливого розпорядження», організовані бойові чергування для можливого протистояння фізичному захопленню об'єктів «МВС ЛНР» підрозділами інших «силових відомств ЛНР», лояльних Плотницькому», – написав він у Facebook.

Тим часом «МВС ЛНР» вже звернулося до Плотницького з відкритим листом. 

Нагадаємо, в окупованому Луганську військовий переворот: озброєні люди оточили центр. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: