У «ДНР» заявили про ліквідацію «українських диверсантів» у Луганську

У «ДНР» заявили про ліквідацію «українських диверсантів» у Луганську
Бойовики в Луганську

«Диверсанти» нібито діяли під керівництвом спецназу Міноборони України

Керівники самопроголошеної терористичної «ДНР» заявили, що в Луганську ліквідували диверсантів, які нібито діяли під контролем українського спецназу. Як пише кремлівське пропагандистське видання РИА Новости, це підтвердили в «міністерстві держбезпеки» самопроголошеної «ДНР».

Операція пройшла спільно зі «спецслужбами» «ЛНР».

Відзначається, що диверсанти готували теракти, «плануючи дестабілізувати політичну обстановку в республіках». Завдання для них нібито надходили від командування третього окремого полку спеціального призначення українського Міноборони.

Нагадаємо, 21 листопада в окупованому Луганську стався військовий переворот: озброєні люди оточили центр.  В той же день у центр міста пригнали бронетехніку

Засновник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Роман Бурко повідомив, що конфлікт між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і «міністром внутрішніх справ «ЛНР» Ігорем Корнетом є боротьбою за владу між групою впливу ФСБ Росії і групою впливу помічника президента РФ Владислава Суркова. 

Через загострення ситуації в окремих районах Луганської області президент Петро Порошенко увечері 21 листопада скликав позачергове засідання Воєнного кабінету Ради національної безпеки та оборони України.

Міністр оборони України Степан Полторак 22 листопада заявив, що українська армія готова до загострення в окупованому Луганську

Читайте також статтю: «Переворот» у Луганську. Як Росія перетворила «народну республіку» у бананову


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: