ЗМІ: ватажок «ЛНР» Плотницький втік з Луганська

ЗМІ: ватажок «ЛНР» Плотницький втік з Луганська
Ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький

Журналісти повідомляють, що кортеж Плотницького залишив територію Луганська

Автомобільний кортеж, в якому перебувають ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький, керівник його адміністрації Ірина Тейцман, голова ДТРК «ЛНР» Анастасія Шуркаєва і низка інших осіб, виїхав з території окупованого Луганська.

«Урядові» будівлі при цьому досі оточені озброєними людьми, серед яких, імовірно, співробітники «МВС ЛНР» і «міністерства держбезпеки» сусідньої «ДНР», передає «Новая газета».

Як повідомлялося, Україна не виключає можливу ескалацію конфлікту чи будь-яких провокативних дій з боку російських найманців через загострення внутрішньої ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.

23 листопада зранку ЗМІ повідомили, що бойовики підігнали БТРи до будівлі, де забарикадувався ватажок «ЛНР» Плотницький.

Нагадаємо, 21 листопада в окупованому Луганську військовий переворот: озброєні люди оточили центр.  В той же день у центр міста пригнали бронетехніку

Засновник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Роман Бурко повідомив, що конфлікт між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і «міністром внутрішніх справ «ЛНР» Ігорем Корнетом є боротьбою за владу між групою впливу ФСБ Росії і групою впливу помічника президента РФ Владислава Суркова. 

Через загострення ситуації в окремих районах Луганської області президент Петро Порошенко увечері 21 листопада скликав позачергове засідання Воєнного кабінету Ради національної безпеки та оборони України.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: