Бойовики мінують потенційні ділянки розведення військ на Донбасі

Бойовики мінують потенційні ділянки розведення військ на Донбасі
Бойовики мінують окуповані території Донбасу 

Окупанти використовують заборонені протипіхотні міни

Російські найманці на Донбасі встановлюють додаткові мінні поля на потенційних ділянках розведення військ. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Як повідомляється, окупанти встановлюють додаткові мінні поля із використанням заборонених протипіхотних мін ПМН та МОН у безпосередній близькості до доріг і сільськогосподарських угідь.

Також ворог утримує на прихованих вогневих позиціях 122-мм гаубиці Д-30 та самохідні артилерійські установки «Гвоздика», з порушенням відстаней відведення важкого озброєння. Як зазначається, вони знаходяться в районах населених пунктів: Біле (Лутугинський район Луганської області), Бугаївка (Перевальський район, Луганська область), а також поблизу лінії зіткнення.

Нагадаємо, що минулої доби збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогнюПротивник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. За даними розвідки Об’єднаних сил, 21 квітня наші підрозділи знищили двох російських найманців.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: