Бойовики на Донбасі обстріляли житлові будинки та газопровід

Бойовики на Донбасі обстріляли житлові будинки та газопровід

Противник вів вогонь із забороненої Мінськими угодами зброї - РСЗО, артилерії калібру 122 мм і мінометів

Підрозділи сепаратистів у зоні АТО підсилюють обстріли з забороненої Мінськими угодами зброї в районі Світлодарської дуги в Донецькій області. У селі Луганське пошкоджені житлові будинки та порушено енергопостачання, а в районі села Новолуганське пошкоджено газопровід.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в середу, 25 квітня.

«Застосувавши артилерію калібру 122 мм, міномети 120 мм і 82 мм вчора ворог обстріляв населені пункти Луганське і Новолуганське. Тільки за минулу добу окупанти випустили тут понад 140 снарядів і мін. Сили АТО відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

За інформацією військових, у середу противник продовжив обстріл Новолуганського, застосувавши реактивні системи залпового вогню, артилерійські системи 152 мм і міномети 120 мм.

«При цьому ворог навмисне здійснює обстріли цивільних будівель і об'єктів критичної інфраструктури в цьому районі. Зараз достовірно відомо про пошкодження житлових будинків у Луганському. Також тут частково порушено енергопостачання. У районі Новолуганського пошкоджений газопровід, внаслідок чого об'єкти найбільшого сільгоспвиробництва регіону Бахмутський аграрний союз залишилися без газопостачання», - сказано в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: