Бойовики на Донбасі випустили по позиціях ЗСУ майже 40 мін, є поранений

Бойовики на Донбасі випустили по позиціях ЗСУ майже 40 мін, є поранений
Українські військовослужбовці на Донбасі

У ході бойових дій легко поранено одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил

Вчора, 8 грудня, ситуація на Донбасі мала ознаки до загострення на луганському напрямку: окупанти 13 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. У трьох випадках противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, ворог, з мінометів калібру 82 мм, двічі відкривав вогонь неподалік Кримського та один раз – поблизу Пісків. Загалом для обстрілів противник використав 39 мін. 

Упродовж минулої доби ворог стріляв по наших позиціях ще й на підступах до населених пунктів Троїцьке, Новолуганське, Шуми, Невельське, Тарамчук, Мар'їнка, Чермалик та Гнутове. Вогонь з важкого озброєння у цих випадках не відкривався.

У ході бойових дій легко поранено одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил. 

Від початку цієї доби зі станкових гранатометів противник провокував українських оборонців на підступах до Гнутового. Втрат серед українських військових немає.

«За даними розвідки, 8 грудня, трьох окупантів знищено, а ще чотири особи зі складу збройних формувань Російської Федерації обліковані, як санітарні втрати», - резюмували у прес-центрі.

Нагадаємо, супутникові знімки зафіксували сотні російських танків біля кордону з Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: