Бойовики на кілька діб заблокували Моспине на Донеччині

Бойовики на кілька діб заблокували Моспине на Донеччині
Російські окупанти на Донбасі

Військові експерти не виключають, що бойовики формують нові підрозділі в районі м. Моспине

Російські окупанти на Донбасі провели серію «зачисток» в м. Моспине Донецької області і його околицях. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

Бойовики поєднували два завдання - спробу зловити якісь групи «диверсантів» і стягування «сільгоспподатку» з місцевого населення в сільській місцевості.

«Зокрема, протягом трьох діб окупанти повністю блокували селище збройними нарядами, перешкоджаючи в'їзду-виїзду та проводячи обшуки представників місцевого населення, які переміщувалися, а також проводячи «інвентаризацію» їх майна і сільгоспділянок», - йдеться в повідомленні Тимчука.

У той же час, аналітики групи «ІС» не виключають, що дані дії є прикриттям для формування в районі м. Моспине (район аеродрому) нових підрозділів бойовиків.

Як повідомлялося, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: