Бойовики не дають евакуювати тіла двох загиблих мешканців Золотого-4

Бойовики не дають евакуювати тіла двох загиблих мешканців Золотого-4
Окупант на Донбасі

Цивільні загинули, потрапивши на заміновану бойовиками ділянку місцевості

Бойовики на Донбасі не вживають заходів щодо евакуації тіл двох мешканців Золотого-4, які загинули 18 жовтня внаслідок підриву на вибуховому пристрої. 

Про це йдеться у заяві української сторони СЦКК, яку ввечері 20 жовтня оприлюднив прес-центр операції Об'єднаних сил.  

«Двоє мирних мешканців н.п.Золоте-4 - чоловік 1973 р.н. та жінка 1972 р.н., які йшли у бік окупованого Золотого-5, загинули 18 жовтня внаслідок підриву на вибуховому пристрої. Після польоту БПЛА місії ОБСЄ над місцем загибелі цивільних було надано координати ймовірних місць перебування тіл загиблих усім зацікавленим сторонам», - йдеться у повідомленні.

На підставі отриманих даних українська сторона СЦКК дійшли висновку, що цивільні загинули, потрапивши на заміновану бойовиками ділянку місцевості. 

il

19 жовтня родичі загиблих звернулися до Міжнародного Комітету Червоного Хреста, а українська сторона СЦКК - до офісу СММ ОБСЄ у Донецьку з метою їх впливу на представників ОРДО для надання можливості евакуації загиблих.

«Бойовиків не бажають евакуювати тіла загиблих, які наразі продовжують лежати просто неба», - заявили в СЦКК. 

Нагадаємо, 30 вересня під окупованій Горлівкою четверо дітей підірвалися на міні: троє (двоє 13-річних і один 12-річний) загинули, ще один (10-річний) отримав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: