Бойовики не припиняють обстріли: поранено бійця АТО

Бойовики не припиняють обстріли: поранено бійця АТО

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 18 разів порушили перемир’я

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Ворог не припиняв обстріли позицій Збройних Сил України, використовуючи весь спектр піхотного озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, у другій половині дня бойовики з різних видів гранатометі та кулеметів вели вогонь по укріпленнях сил АТО біля Майорська, Луганського і Новолуганського. А близько 23 години противник бив із 120-міліметрового міномету на підступах до Травневого. Також, увечері під обстрілами загарбників опинились наші опорні пункти у районі Попасної та Катеринівки.

На приморському напрямку і неподалік Донецька після 18 години активність ворога не зафіксована.

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 18 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО переважаючим вогнем жорстко примушували загарбників до миру.

Унаслідок бойових дій отримав поранення один український військовослужбовець.

Нагадаємо, за позаминулу добу незаконні збройні формування 33 рази порушили перемир’я. Сили АТО 24 рази вогнем із піхотного озброєння жорстко пригнічували активність ворога.

Унаслідок бойових дій отримали поранення двоє українських захисників.

10 листопада російсько-окупаційні війська вкотре порушили мирні домовленості та здійснили обстріл позицій захисників України, зробивши більше 10 пострілів із танку по околицях Пісків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: