Бойовики обстріляли групу гуманітарного проекту ВСУ

Бойовики обстріляли групу гуманітарного проекту ВСУ

Група «Евакуація» мала забрати тіло військовослужбовця противника

За словами координатора групи, вона виконала всі умови

На Світлодарській дузі бойовики обстріляли групу гуманітарного проекту ВСУ «Евакуація-200», яка мала забрати тіло військовослужбовця противника.

Про це повідомив прес-центр АТО з посиланням на координатора групи Михайла Котелевського.

«На нас вийшли представники військового підрозділу, який перебуває безпосередньо на лінії зіткнення, і повідомили, що в певному місці може бути тіло загиблого військовослужбовця протилежної сторони. Сьогодні я очолював групу, яка виходила в так звану нейтральну зону, щоб забрати цього військовослужбовця і найближчим часом передати представникам протилежної сторони. Але нас обстріляли. Протягом 40 хвилин довелося вибиратися з того місця», - зазначив Котелевський.

За його словами, група виконала всі умови: вийшла в однакових чорних костюмах і світло-зелених жилетах, як і було узгоджено з протилежною стороною, але бойовики все одно відкрили вогонь зі стрілецької зброї.

Як повідомлялося, починаючи з 00.00 24 грудня 2016 року по всій лінії розмежування в зоні проведення АТО було введено режим повного припинення вогню. Проте вже через 25 хвилин після опівночі бойовики почали провокаційний вогонь зі стрілецької зброї по українських позиціях у районі Жовтого, що на Луганському напрямку. З тих самих видів озброєння з 6.54 до 7.10, а пізніше з 9.30 до 9.45 терористи відкривали вогонь по Мар'їнці. Широкине обстрілювали з 9.54 до 10.10. О 10.25-10.35 відбувся обстріл Новотроїцького зі стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: