Бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню околиці Водяного

Бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню околиці Водяного

На щастя постраждалих серед місцевих мешканців немає

Бойовики обстріляли околиці селища Водяне з заборонених реактивних систем залпового вогню та зімітували обстріл Старомихайлівки з боку Збройних сил України.

Про це йдеться у повідомленні української сторони СЦКК, розміщеному на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook.

«Близько 8:00 НЗФ ОРДО обстріляли околиці селища Водяне поблизу Маріуполя із заборонених Мінськими домовленостями чотирьохствольних реактивних систем залпового вогню. Пускову установку цієї зброї бойовики зробили більш мобільною, змонтувавши її в кузові вантажівки «КАМАЗ». На щастя постраждалих серед місцевих мешканців немає», - зазначається у повідомленні.

При цьому додається, що майже у цей же час (близько 8:15) бойовики влаштували підриви інженерних боєприпасів поблизу населеного пункту Старомихайлівка. Згідно з повідомленням, у такий спосіб противник мав намір зімітувати обстріл з боку ЗСУ.

Українська сторона СЦКК нагадала, що напередодні застерігала про вказані дії бойовиків.

«Обстріли мирних населених пунктів із забороненої зброї та намагання звинуватити в цьому ЗСУ, свідчать про зацікавленість керівництва ОРДО та ОРЛО у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», - резюмується у повідомленні.

Як повідомлялося, сьогоднішній день у зоні АТО відзначився активізацією російсько-терористичних угруповань фактично вздовж усієї лінії розмежування. З опівночі і до 18 години бойовики 10 разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: