Бойовики сьогодні двічі обстріляли позиції українських бійців

Бойовики сьогодні двічі обстріляли позиції українських бійців
Втрат внаслідок бойових дій від початку поточної доби серед українських військових немає

Минулої доби один український захисник отримав поранення

З початку поточної доби російсько-окупаційні війська вже двічі обстріляли позиції українських військових у районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС). Про це повідомив речник прес-центру Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу.

«З опівночі, станом на 12:00, в районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей зафіксовано 2 прицільні ворожі обстріли на донецькому напрямку», - зазначив речник МОУ.

За його словами, зокрема вночі бойовики вели вогонь з гранатометів та іншого піхотного озброєння по підрозділах Об’єднаних сил в районі Березового та шахти «Бутівка». Оборонці шахти зафіксували три розриви ворожих мін калібру 82 мм.

При цьому речник МОУ додав, що українські бійці щоразу адекватно придушували ворожу активність і озброєння, заборонене мінськими угодами, не застосовували. Втрат внаслідок бойових дій від початку поточної доби серед українських військових немає.

Крім того, Гуцуляк повідомив, що минулої доби один український захисник отримав поранення. Військовослужбовця доставили до військового мобільного госпіталю. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: