Бойовики з опівночі здійснили 10 обстрілів українських позицій

Бойовики з опівночі здійснили 10 обстрілів українських позицій

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає

Сьогодні з опівночі і до ранку бойовики здійснили 10 прицільних обстрілів позицій Об’єднаних сил з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

«Сьогодні з опівночі вже зафіксовано 10 прицільних обстрілів оборонних позицій Об’єднаних сил», - сказав Гуцуляк.

За його словами, цієї ночі на Луганському напрямку російсько-окупаційні війська вели тривалі активні обстріли з мінометів калібру 120 мм тричі по захисникам н.п. Троїцьке, та двічі з мінометів калібру 82 мм по нашим оборонцям Світлодарська.

Також, після 4:00 по захисникам Троїцького вів вогонь ворожий снайпер, а близько 5:00 противник вів провокаційний вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Зайцевого.

Загалом, з опівночі, станом на 9:00 2 травня ворог випустив по нашим опорним пунктам 60 мін з мінометів калібрів 120 та 82 мм.

На Донецькому напрямку протягом цієї ночі зафіксовано 3 прицільні ворожі обстріли. З них двічі зі стрілецької зброї в районі Водяного, та з гранатометів й великокаліберних кулеметів поблизу Мар’їнки.

«Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Ситуація на лінії фронту перебуває під контролем Українських захисників», - зазначив Гуцуляк.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: