Британія знову підняла винищувачі через російські літаки

Британія знову підняла винищувачі через російські літаки

Командування ВПС Великої Британії фіксує все більш зростаючу активність російської авіації біля свого повітряного простору

Військово-повітряні сили Великої Британії були змушені підняти в повітря винищувачі для супроводження російських літаків біля британського повітряного простору.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.     

За словами речника Міністерства оборони Великої Британії, в повітря були підняті винищувачі Eurofighter Typhoon для перестраховки щодо можливого вторгнення російських літаків в британський повітряний простір.

Водночас не уточняється, про які саме російські літаки і в якій кількості іде мова. Речник британського оборонного відомства лише зазначив, що під час всього часу супроводження не було загрози для повітряного простору країни.

Британські ВПС постійно моніторять діяльність російських літаків. Так минулого місяця вони також супроводжували російські літаки в повітрі над Північним морем.

Загалом же командування ВПС Великої Британії фіксує все більш зростаючу активність російської авіації біля свого повітряного простору. За даними британського урядовця Марка Ланкастера, за останні 10 років британські авіатори супроводили більше 80 російських літаків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: