Через несправність літака у Хургаді застрягли українські туристи

Через несправність літака у Хургаді застрягли українські туристи
Фото: facebook/viktoria.reynikova

МАУ обіцяє надіслати інший літак у Хургаду за українцями

Літак з українськими туристами на борту в ніч з 15 на 16 травня не зміг вилетіти з Хургади через несправності, пасажири відмовляються летіти на поламаному літаку.

Про це написала жертва інциденту Вікторія Рейникова на сторінці в соціальній мережі Facebook.

За її словами, у авіалайнера при спробах зльоту відмовляли прилади. Літак намагався вилетіти чотири рази.

«200 людей відправили в готель. О 4-й ранку привезли назад і намагалися посадити в той самий літак, який вчора не міг літати. Натовп розділився на два фронти: один – летіти на літаку, який не злетів вчора, другий – вимагає пригнати інший літак», – пише дівчина.

З технічних причин літак не зміг злетіти тричі, а при спробі зльоту в четвертий раз з'ясувалося, що Каїр не дає дозвіл на зліт.

«Каїр не дає дозвіл на зліт. Швидше за все, через решту пасажирів, що страйкують. Нам дають воду, чай, їсти булки і яблука) Екіпаж молодці, пілот весь час виходить на зв'язок! Все добре) Як злетимо – повідомлю) Або зачекінюся в Каїрі», – написала вона.

В коментарях на сторінці Рейникової також відзначилася Ірина Федорук, представившись пасажиркою того ж літака, вона звинуватила свою «колегу по нещастю» в наклепі.

591acc7f25164-screenshot-30

«Брехня найвищого ступеня. Наразі меншість сидить у скляній кімнаті очікування. Ніхто нічим не годує. Більша частина розумних пасажирів очікує інший, справний, літак у вестибюлі аеропорту», – написала вона.

Також у коментарі відзначився представник авіакомпанії МАУ, який написав, що в Хургаду буде відправлено новий літак, який забере туристів до Києва. Орієнтовний час злету – о 16:25.

«Від імені авіакомпанії МАУ приношу вам свої вибачення за ситуацію, що склалася. У Хургаду буде відправлено інший літак, який прибуде в Єгипет о 15:25 за місцевим часом. Виліт до Києва планується о 16:25 за місцевим часом», – написав Максим Арсланов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: