Чумак розповів, чим займеться в штабі Гриценка

Чумак розповів, чим займеться в штабі Гриценка
Нардеп говорить, що його перемовини з Гриценком про формати виборчої кампанії та об’єднання руху «Хвиля» з «Громадянською позицією» почалися дуже давно

За словами свіжоспеченого керівника штабу Гриценка, він працюватиме з креативними групами готуватиме виборчу програму

Голова громадського руху «Хвиля», народний депутат і голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що формуватиме передвиборчі штаби на місцях, готуватиме агітаторів, юристів і, власне, самого кандидата, його образ та меседжі. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Чумака, він також має розбити на етапи передвиборчу кампанію, працювати з креативними групами, обробляти та аналізувати соціологічні дані і, звичайно, підготувати виборчу програму.

Нардеп говорить, що його перемовини з Гриценком про формати виборчої кампанії та об’єднання руху «Хвиля» з «Громадянською позицією» почалися дуже давно. «Останні два місяці ми спілкувались дуже часто і от вийшли на рішення», - зауважує політик.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скликань, голова «Громадянської позиції».

Верховна Рада призначила президентські вибори на 31 березня 2019 року.

10 грудня Анатолій Гриценко разом з Віктором Чумаком оголосили про об’єднання зусиль на президентських, парламентських та місцевих виборах

У БПП вважають Гриценка «серйозним ризиком для держави».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: