Гриценко подав до суду на БПП

Гриценко подав до суду на БПП
Анатолій Гриценко подав до суду на БПП

Гриценко вимагає спростувати інформацію про те, нібито він причетний до продажу військового майна на понад 1,3 мільйона гривень

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив, що подав позов проти партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і народного депутата з фракції БПП Олександра Бригинця.

Про це Гриценко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Гриценко вимагає від відповідачів спростувати інформацію про те, нібито він, перебуваючи на посаді міністра оборони України, був причетний до продажу військового майна на понад 1,3 мільйона гривень.

Позов про захист честі, гідності, ділової репутації і спростування недостовірної інформації поданий до Дніпровського районного суду Києва.

«За поширення завідомо неправдивої інформації через їхню ТСК вони тепер відповідатимуть у суді», – написав Гриценко.

У БПП позов наразі не коментували.

Верховна Рада України у червні утворила тимчасову слідчу комісію для розслідування розкрадання в Збройних силах України і підриву обороноздатності держави у період 2004-2017 років. Чергове засідання цієї комісії відбулося 20 листопада.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко, політик, міністр оборони (2005–2007), народний депутат VI і VII скликань, голова «Громадянської позиції». Полковник запасу.

Як повідомлялося, Гриценко оголосив, з якими партіями готовий об’єднуватись.

У травні цього року партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» та Дмитра Добродомова «Народний контроль» утворили спільну об'єднавчу платформу. Обидві сили підуть разом на вибори та висунуть єдиним кандидатом Анатолія Гриценка.

Нагадаємо, і Гриценко, і Добродомов спростовують інформацію про співпрацю з Балогою.

У «Самопомочі» вважають, що Гриценко «такий самий, як і решта».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: