Гриценко підписав «Конституцію для бізнесу», - експерт РПР

Гриценко підписав «Конституцію для бізнесу», - експерт РПР

Меморандум «Країна рівних можливостей з потужною економікою» базується на ключових принципах, це непорушність права власності, демонополізація і детінізація економіки

«Конституцією для бізнесу»  назвали спільний Меморандум «Країна рівних можливостей з потужною економікою». Його підписали лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко та представники Української Ради Бізнесу. Про це поінформував експерт Реанімаційного Пакету Реформ В’ячеслав Черкашин.

«Це своєрідна Конституція для бізнесу, де прописані демократичні механізми вирішення багатьох питань, і якою буде керуватися влада під час прийняття рішень»,  – сказав Черкашин.

Він підкреслив, що Анатолій Гриценко бере на себе зобов’язання вирішити ключові проблеми, що сьогодні турбують бізнес - на основі чесної та прозорої політики.

«Що буде з фіскальною службою? Як вона працюватиме? Як змінити податок на зарплату в Україні, щоб вона могла конкурувати з заробітними платами у європейських країнах, адже саме туди більшість українців зараз виїжджають на заробітки. Меморандум це не просто декларація намірів. В ньому прописані рішення, що допоможуть реформувати податкову систему країни і зменшити тиск на бізнес», - додав Черкашин.

У свою чергу, Анатолій Гриценко під час підписання Меморандуму відзначав, що всі підприємці повинні працювати в рівних умовах.

«Коли всі підприємці матимуть можливість працювати в рівних умовах – без монополій, чесно, тільки тоді у нас буде потужна економіка, потужна держава. Тоді ми зможемо вирішувати всі питання, що турбують десятки мільйонів громадян. Тільки так – взаємною, чесною співпрацею», - заявив Гриценко.

Нагадаємо, 2 листопада Анатолій Гриценко та Українська Рада Бізнесу, що представляє інтереси понад 27 тисяч підприємств, підписали Меморандум. Документ базується на десяти ключових принципах. Це непорушність права власності та протидія рейдерству, захист економічних прав і свобод, демонополізація, деофшоризація і детінізація економіки, створення рівних умов для чесної конкуренції, ефективне і прозоре державне управління.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: