ЦВК назвала переможця на скандальному 210 окрузі Чернігівщини

ЦВК назвала переможця на скандальному 210 окрузі Чернігівщини
Борис Приходько

ЦВК визнала обраним народним депутатом України Приходька

ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВО № 210, визнавши обраним народним депутатом України Приходька Б.В.

Про це йдеться у повідомленні відділу взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК.

«Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України», постанови ЦВК від 16 серпня 2019 року № 1880 «Про виконання судового рішення», на підставі протоколів дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях в одномандатному виборчому окрузі № 210, у тому числі з поміткою «Уточнений», протоколів окружної виборчої комісії ОВО № 210 про повторний підрахунок голосів виборців на відповідній виборчій дільниці Комісія встановила підсумки голосування в цьому окрузі, про що склала відповідний протокол», - йдеться у повідомленні.

На підставі цього протоколу, ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВО № 210, визнавши обраним народним депутатом України Приходька Б.В.

Нагадаємо, Чернігівський окружний адміністративний суд зобов’язав окружну виборчу комісію 210 округу в Чернігівській області визнати недійсними результати голосування на одній з дільниць.

Центральна виборча комісія 6 серпня прийняла протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування в ОВО №210 з поміткою «Уточнений». Це був прокол з останнього округу.

Чернігівський осередок Комітету виборців України повідомив, що  на 210-му виборчому окрузі Чернігівщини (м. Прилуки) після перерахунку голосів визначили переможця виборів. Ним став самовисуванець Сергій Коровченко.

Коровченко випередив свого суперника – самовисуванця Бориса Приходька – на 101 голос.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: