Деканом факультету Харківського університету може стати сепаратист

Деканом факультету Харківського університету може стати сепаратист

Литовченко два роки тому виступав за антимайдан

Один з найстаріших і найбільших ВНЗ Харкова - Харківський Національний університет ім. Каразіна - схоже, атакують сепаратисти.
Нещодавно у ВНЗ відгримів скандал зі звільненням декана соціологічного факультету Віталія Лукащука за сепаратистські висловлювання.
На 24 червня в ХНУ призначені перевибори декана вже історичного факультету. Згідно з голосуванням, проведеним в мережі, на засіданні великої ради деканом вирішено обрати якогось Артема Дмитровича Литовченко. Литовченко, якщо судити з його висловлювань, публікацій і профілю в соціальній мережі - латентний сепаратист і нітрохи не соромиться своїх поглядів.
Литовченко - кандидат соціологічних наук, викладач ХНУ. Два роки тому виступав за антимайдан, потім регулярно публікувався на ресурсах харківського сепаратиста Костянтина Долгова і видання «Анна Ньюз» - ресурси розміщені в Росії і наповнені антиукраїнським контентом.
«Чому лідери масових протестів в Донецьку, Луганську, Одесі – це «самопроголошені губернатори», а кабмін Яценюка – «єдиний законний уряд»? Чому «євро майдан» зі стріляниною, коктейлями Молотова і купою трупів - це «мирні мітинги», а повстання в містах Південного Сходу - це «агресивний екстремізм»? І, якщо прихильник «євромайдана» з вами не погодиться, можете з чистою совістю дати йому по фізіономії», - закликає майбутній декан в інтернеті.
До слова сторінки Артема Дмитровича і його брата - Сергія Дмитровича, також викладача ХНУ зі схожими поглядами, вже вилучені.
Джерело: Znaj.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: