Демократична партія скасувала праймеріз у штаті Нью-Йорк

Демократична партія скасувала праймеріз у штаті Нью-Йорк

Штат Нью-Йорк став першим у США, де праймеріз скасували

Демократична партія США прийняла рішення скасувати через епідемію коронавірусу праймеріз у штаті Нью-Йорк, які мали би пройти 23 червня.

Про це повідомляє The Hill.

У партії розглядають можливість того, що через скасування буде знижений поріг голосів, які необхідні для номінації у президенти.

У той же час, 23 червня в штаті планують провести проміжні вибори в Конгрес і вибори в законодавчі органи.

Штат Нью-Йорк став першим у США, де праймеріз скасували. Раніше їх перенесли в 16 штатах.

Станом на 27 квітня, в штаті Нью-Йорк зафіксовано понад 293 тисяч випадків захворювання коронавірусом. 22 612 осіб померли.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Нагадаємо, нещодавно Джо Байден потрапив у сексуальний скандал.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Як повідомлялось, з'їзд Демократичної партії, на якому планувалося висунення кандидата у президенти, мав відбутися у липні. Але з огляду на спалах коронавірусної інфекції і критичну ситуацію, що склалася через це в США, захід було вирішено перенести на 17 серпня. Демократи сподівалися, що раннє зібрання дасть партії більше часу для об'єднання навколо кандидата, який може перемогти чинного президента Дональда Трампа.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: