День в АТО: втрат серед українських військових немає

День в АТО: втрат серед українських військових немає

Загалом від опівночі ворог 5 разів порушив режим тиші

Від початку доби у районі проведення АТО бойовики не припиняли вогневі провокації, при цьому поодиноко застосовуючи міномети. Про це інформує прес-центр Штабу АТО.

За його даними, уночі з 82-міліметрових мінометів окупанти били по оборонцях Старогнатівки, що на Приморському напрямку. А під гранатометний вогонь потрапили укріплення сил АТО біля Водяного.

На Донецькому напрямку противник двічі вів вогонь із піхотного озброєння на підступах до Пісків.

Із цієї ж зброї проросійські найманці обстріляли українські позиції неподалік Кримського, на Луганському напрямку.

Загалом від опівночі ворог 5 разів порушив режим тиші. Унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає.

Крім того, Військове телебачення України оприлюднило відео відкриття окупаційними військами вогню по власним позиціям. Військові вважають, що таким чином ворог намагається отримати підстави для обстрілу Збройних сил України.

Нагадаємо, минула доба у районі проведення АТО вкотре відзначилась збільшенням обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань на донецькому напрямку.

Протягом минулої доби в районі проведення антитерористичної операції (АТО) внаслідок обстрілу бойовиками поблизу Авдіївки Донецької області один військовослужбовець загинув, а внаслідок нічного обстрілу Майорська двоє бійців дістали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: