Денісова чекає від Росії відповіді про стан здоров’я Сенцова

Денісова чекає від Росії відповіді про стан здоров’я Сенцова

Український омбудсмен схвильована повідомленням адвоката Олега Сенцова Дмитра Дінзе щодо погіршення стану здоров’я його підзахисного

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова просить, щоб російська сторона негайно надала їй вичерпну офіційну інформацію щодо стану здоров’я Олега Сенцова.

Про це вона 10 грудня повідомила у Facebook.

«У зв’язку з повідомленням адвоката Олега Сенцова Дмитра Дінзе щодо погіршення стану здоров’я його підзахисного, саме – «органічного ураження серця, печінки та нирок», звернулася до Уповноваженого з прав людини в Російській Федерації Тетяни Москалькової та радника президента Російської Федерації, голови ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і людини Михайла Федотова. Прошу негайно надати вичерпну офіційну інформацію щодо стану здоров’я Олега Сенцова», - зазначила омбудсмен.

Нагадаємо, раніше адвокат Дмитро Дінзе повідомив, що у Сенцова виявлені органічні зміни серця, печінки і нирок через тривале голодування.

Водночас Федеральна служба виконання покарань Росії повідомила, що «відповідно до медичних аналізів та перевірок, стан здоров'я Сенцова оцінюється, як задовільний». Відповідно до цього висновку, у РФ прийняли рішення, що Сенцов буде переведений з медичної частини в загін для подальшого відбування покарання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: