Ділки намагалися вивезти бойовикам на Донбас деревини на понад 1 млн грн

Ділки намагалися вивезти бойовикам на Донбас деревини на понад 1 млн грн
Вагони з деревиною, яку намагалися вивезти на непідконтрольну Києву територію Донбасу

Попереджено вивезення на непідконтрольну територію Донбасу майже 40 вагонів деревини

Прокуратурою Донецької області спільно із співробітниками оперативного та слідчого підрозділів податкової міліції, а також управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області під час досудового розслідування кримінального провадження виявлено факт прикриття незаконної діяльності щодо перевезення деревини на непідконтрольні території залізничним транспортом. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Так, група осіб на території Донецької та Одеської областей створила фіктивні суб’єкти підприємницької діяльності, та в період 2017 року шляхом складання та видачі неправдивих супровідних документів на товар, який переміщується залізничним транспортом на тимчасово непідконтрольну територію України, незаконно перевозили до м. Донецьк різноманітні товарно-матеріальні цінності», - йдеться в повідомленні.

Прокуратура інформує, що під час розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво) попереджено вивезення на непідконтрольну територію Донбасу майже 40 вагонів деревини на суму понад 1 млн грн, що заготовлювалась лісгоспами західних регіонів держави.

Тривають невідкладні слідчі дії.    

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: