«Диверсанта» Панова окупаційний суд у Криму залишив в СІЗО

«Диверсанта» Панова окупаційний суд у Криму залишив в СІЗО

Панов залишатиметься в СІЗО до 10 жовтня

В окупаційному Криму «Верховний суд» не задовольнив апеляційну скаргу захисту фігуранта справи «українських диверсантів» Євгена Панова і продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє Кримська правозахисна группа із посиланням на офіційний сайт суду.

Згідно з повідомленням, «Верховний суд» Криму 24 серпня 2017 роки не задовольнив апеляційну скаргу захисту фігуранта «справи українських диверсантів» Євгена Панова щодо продовження запобіжного заходу – утримання під вартою. Таким чином він залишатиметься в СІЗО до 10 жовтня.

Також наголошується, що українець вже понад рік перебуває за гратами.

Зазначається, що скаргу розглядала колегія суддів під головуванням Мельник Тетяни Олександрівни.

Нагадаємо, 10 серпня 2016 року російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими. За твердженням ФСБ РФ, одним із організаторів відвернених терактів є Євген Панов, також за цим звинуваченням затримали Андрія Захтея.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: