Дніпропетровщина перевиконала бюджет і заробила 8 млрд гривень - Резніченко

Дніпропетровщина перевиконала бюджет і заробила 8 млрд гривень - Резніченко
Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко

Майже на 423 млн грн. перевиконали плани міста обласного значення: їм вдалося заробити 5,2 млрд грн

Понад вісім мільярдів гривень заробила Дніпропетровщина за п’ять місяців 2017 року, що на 13,4 % більше запланованого. Про це заявив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«За підсумками п’яти  місяців роботи Дніпропетровщина перевиконала бюджет майже на один мільярд гривень. Це вдалося завдяки децентралізації, яку ініціював Президент України Петро Порошенко. Позапланові кошти громади зможуть використати на розвиток соціальної інфраструктури: нові дороги, водоводи та садочки», - зазначив Валентин Резніченко.

Як зазначається у повідомленні, майже на 423 млн грн. перевиконали плани міста обласного значення. Їм вдалося заробити 5,2 млрд грн.

_.

643 млн грн  заробили райони – на  108 млн грн більше за бюджетні плани. Бюджети об’єднаних територіальних громад поповнилися на 430 млн грн  - це на 50 млн грн  більше запланованого.

Перевиконати бюджетні плани вдалося завдяки легалізації робочих місць, прозорим розрахункам за землю та своєчасній сплаті акцизного збору, підкреслюється у повідомленні.

Як повідомлялося, голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко заявив, що зростання соціально-економічних показників Дніпропетровщини є одним з реальних результатів процесу децентралізації в країні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: