До «ДНР» їдуть представники російської ФСБ та міліції

До «ДНР» їдуть представники російської ФСБ та міліції

На тимчасово окуповану територію Донецької області прибудуть представники ФСБ і МВС РФ з метою встановлення і перевірки «потенційних ворогів ДНР»

Найближчим часом на тимчасово окуповану територію Донецької області прибудуть представники ФСБ і МВС РФ. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук.

«Найближчим часом на тимчасово окуповану територію Донецької області прибудуть представники ФСБ і МВС РФ з метою встановлення і перевірки «потенційних ворогів ДНР» з числа співробітників «МВС ДНР». До зазначеної категорії в першу чергу відносяться «перебіжчики», тобто особи, які прибули з неокупованої території в останні два роки і надійшли на службу окупантам», — повідомив Тимчук.

Як повідомлялось, координатор гуманітарної підгрупи ОБСЄ відвідав окуповані території, але йому не дозволили зустрітись із заручниками.  «Тюрми на окупованих територіях, так само як і російські тюрми, де утримують наших політв’язнів, залишаються закритими для Міжнародного Червоного хреста, для ОБСЄ і таке інше», – прокоментувала Геращенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: