Доба на Донбасі: 20 ворожих обстрілів, трьох військових поранено

Доба на Донбасі: 20 ворожих обстрілів, трьох військових поранено
Бійці Об'єднаних сил застосували вогневі засоби для придушення провокацій противника

Ворог активно здійснював обстріли з мінометів калібру 120 та 82 мм

У понеділок, 24 грудня, російські окупаційні війська на Донбасі 20 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано сім випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру операції Об’єднаних сил.

Зокрема, ворог здійснив обстріли двічі: з мінометів калібру 120 та 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населеного пункту Кримське на луганському напрямку, та селища Піски - на донецькому напрямку, а із мінометів калібру 82 мм по населеному пункті Кряківка на луганському напрямку, селища Луганське на донецькому напрямку, та селища Гнутове, що на маріупольському напрямку.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі в районі селища Кримське – на луганському напрямку, населеного пункту Новоолександрівка на попаснянському напрямку, селищ Кам'янка, Піски, Тарамчук, Луганське - на донецькому напрямку, селища Південне на горлівському напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне - на маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби. Протягом минулої доби троє військовослужбовців отримали поранення», - додали у прес-центрі.

За даними розвідки, 24 грудня одного окупанта було знищено та шість поранено.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Нагадаємо, у неділю, 23 грудня, російські окупаційні війська на Донбасі не порушували режим припинення вогню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: