Доба на Донбасі: один військовий загинув, двоє поранені

Доба на Донбасі: один військовий загинув, двоє поранені
На Донбасі від ворожого вогню загинув український військовий

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби

14 січня російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил  в Facebook.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник обстріляв позиції наших військ з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів – поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Чермалик, з великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Тарамчук, з гранатометів та стрілецької зброї – в районі населеного Піски, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Водяне.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» російсько-окупаційні війська вели вогонь по нашим захисникам з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гладосове, двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Новотошківське, з гранатометів – в районі населеного пункту Кримське, з гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Трьохізбенка.

Внаслідок підступних ворожих обстрілів, протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 14 січня, чотири окупанти загинуло та троє отримали поранення.

Протягом поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог відкривав вогонь з гранатометів – в районі селища Славне та в смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» з автоматичних гранатометів – поблизу селища Новоолександрівка.

«Цієї доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не зазнав поранень. Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню», - зазначили військові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: