Доба в зоні АТО пройшла без втрат

Доба в зоні АТО пройшла без втрат
Зона АТО

Троє бійців зазнали поранень. загиблих немає

За минулу добу у зоні АТО загиблих серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу 22 жовтня повідомив речник  Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«На Луганському напрямку загалом за добу зафіксовано 12 ворожих обстрілів, 3 з них з важкого озброєння. Після нетривалої паузи бойовики знову застосували системи «Град», випустивши 15 реактивних снарядів. Вогонь вівся з боку н.п. Стаханов», - зазначив він.

«Поблизу Новозванівки українські війська утримали позиції під артилерійськими та мінометними обстрілами. Окупанти також застосували легке озброєння майже по всьому фронту, у Станиці Луганській, Жовтому, Кримському та у Попаснянському районі», - повідомив Лисенко.

На Донецькому напрямку левова частка обстрілів припала на важке озброєння, зокрема міномети.

«Щільність вогню дуже висока, було випущено майже 150  мінометних мін різного калібру. Загалом сталося 9 ворожих обстрілів, 7 з них з важкого озброєння», - зазначив речник Міноборони.

На Маріупольському напрямку активні бойові дії тривають на ділянці «Красногорівка - Мар'їнка», та «Павлопіль - Широкине», зафіксовано 18 випадків відкриття вогню, 6 - з важкого озброєння.

«Там окупанти активно застосовують важке озброєння. Через вчорашній обстріл частина Красногорівка лишилася без світла, там пошкоджено будівлю закритої трансформаторної станції», - повідомив Лисенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: