Добкін бідкається, що у нього немає грошей на заставу

Добкін бідкається, що у нього немає грошей на заставу
Нардеп Михайло Добкін

Добкін переконаний, що Генпрокуратура здійснюватиме тиск на суд

Народний депутат Михайло Добкін, дозвіл на арешт якого у четвер дала Верховна Рада, заявив, що у нього немає грошей на внесення застави, яку зажадає в суді Генеральна прокуратура України. Про це він заявив журналістам в кулуарах парламенту.

«Прокуратура в порушення всіх діючих мислимих і немислимих законів нарахувала мені таку суму збитків, яку мені в вигляді застави заплатити буде складно», - сказав Добкін.

На його думку, ГПУ буде здійснювати тиск на суд.

«Ви можете не сумніватися, я завтра буду точно в призначений час (14:00. - Ред.) з адвокатами (в ГПУ. - Ред.), ознайомлюсь з документами і далі, колеги, зустрінемося на засіданні суду, який обиратиме мені запобіжний захід», - сказав Добкін.

За його словами, кримінальне провадження проти нього - це політичне переслідування. «Я не сумнівався і ще тиждень тому говорив, що єдина людина, кому дадуть дозвіл на арешт - це я», - сказав Добкін.

Він повідомив, що зараз піде на зустріч з адвокатами, зі здоров'ям у нього все добре і картатий плед він брати не збирається.

Нагадаємо, за притягнення Добкіна до кримінальної відповідальності проголосували 288 народних депутатів.

За надання дозволу на затримання Добкіна проголосували 250 нардепів, на арешт - 242.

Генеральний прокурор Юрій Луценко викликав Добкіна у п'ятницю, 14 липня, до ГПУ.

Як відомо, ГПУ підозрює, що Добкін діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 і ККУ і умисно сприяв в інтересах голів житлових кооперативів, заволодінню земельних ділянок у Харкові шляхом обману (ч.5 ст. 27, ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ).

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: