Добкін каже, що вийшов з бізнесу

Добкін каже, що вийшов з бізнесу
Нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін

Своє небажання міняти валюту на гривні Добкін пояснив тим, що вже не є бізнесменом

Нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін в інтерв’ю «Главкому» розповів про деякі цікаві подробиці відносно власної  декларації за минулий рік. Зокрема, навіщо йому треба було  брати кредит у 6 млн грн при тому обсязі готівки, який задекларував він та його сім’я.

«В мене іноді виникає така потреба, і в силу того, що в мене хороша кредитна історія, банк мене кредитує. Просто не завжди хочеться міняти гроші, які мають цінність, на гроші, які періодично знецінюються.  Простіше взяти кредит і заплатити відсотки», - пояснив нардеп.

Своє небажання міняти валюту на гривні Добкін пояснив тим, що вже не є бізнесменом.

«Сьогодні у мене нема можливості заробляти на стороні, бо, наприклад, банк, акціонерами якого були члени моєї сім’ї, закрили в часи славного правління нової влади. І інші види діяльності стали небезпечні для тих людей, які з нами співпрацюють, бо як тільки десь з’являлося моє прізвище, починались купи перевірок», - зазначив він.

На пряме питання, чи «вийшов він з бізнесу у кеш», Добкіін віддповіів: «Ви абсолютно правильно все розумієте». 

Як відомо, 12 липня Регламентний комітет Верховної Ради розглядає подання ГПУ щодо народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна, після чого питання буде винесене на загальне голосування в парламенті.

В діях Добкіна вбачаються ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок у Харкові нормативною вартістю понад 220 млн грн.

Добкін заявив, що підтримує зняття недоторканності з себе, оскільки готовий захищати свої інтереси в суді і доводити безпідставність звинувачень. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: