Добкін зізнався, що досі зберігає «георгіївську стрічку»

Добкін зізнався, що досі зберігає «георгіївську стрічку»

Всі закони, які прийняли проти ветеранів війни та символів, які є дорогими для кожної радянської людини, скасують, зазначив Добкін

Представник «Опозиційного блоку» Михайло Добкін заявив, що досі зберігає «георгіївську стрічку» і пишається нею.

Про це Добкін заявив на телеканалі ZIK.

Добкін прокоментував запитання глядача в студії, який зазначив, що у 2014 році Добкін разом із чинним мером Харкова Геннадієм Кернесом стояли під прапорами Російської Федерації і агітували за Харківську народну республіку.

«Якби у 2014 році, коли я ще був губернатором Харківської області, я агітував за Харківську народну республіку і стояв під російськими прапорами, то Харківщина сьогодні була б подібній до Донбасу ситуації», – наголосив Добкін.

За його словами, пропаганда, яка сьогодні є в ЗМІ, настільки забила українцям мізки, що вони почали вірити в нісенітниці, не намагаючись при цьому зрозуміти, правда це чи ні.

«Якби я стояв під російськими прапорами, то я або не був би сьогодні на волі, або не був би в Україні взагалі. Прапорів на харківському майдані було дуже багато, і достатньо було тільки сфотографувати з правильного ракурсу, щоб зробити необхідну картинку для ЗМІ», – пояснює екс-губернатор Харківської ОДА.

У цей час в студії на екрані показали саме те фото, про яке і запитував глядач. Окрім російських прапорів на майдані, на знімку чітко видно, що у Добкіна на грудях є «георгіївська стрічка»

«Російський прапор були серед людей, які були на мітингу. А от «георгіївську стрічку» я досі зберігаю і пишаюсь нею. Прийде час, і всі ганебні закони, які прийняли проти ветеранів війни та символів, які є дорогими для кожної радянської людини, скасують, і ви ще цьому будете радіти!», – звернувся до глядачів у студії Добкін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: