Донбас: місія ОБСЄ повідомила про 1365 порушень «тиші» за вихідні

Донбас: місія ОБСЄ повідомила про 1365 порушень «тиші» за вихідні

Найбільше таких порушень на вихідних було в Донецькій області з вечора 14 по вечір 16 травня

На вихідних на Донбасі, в період з 14 по 16 травня, ситуація залишалася напруженою. Організація з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала 1365 порушень режиму припинення вогню. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 17 травня.

Найбільше таких порушень на вихідних було в Донецькій області з вечора 14 по вечір 16 травня. Місія ОБСЄ зафіксувала 1 173 порушення, в тому числі і 53 вибухи (3 розриви, 2 вибухи в повітрі та 48 вибухів невизначеного походження).

Більшість порушень сталися східніше в районі населеного пункту Майорськ і району шахти "Жовтнева" - там фіксували боєприпаси, випущені в повітря. Також напруженою була ситуація біля Петровського. У цьому районі чули вибухи, черги з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У Луганській області було 192 порушення режиму припинення вогню, в тому числі 67 вибухів невизначеного походження. Більшість порушень сталося північніше і західніше ділянки розведення в районі Золотого. Там фіксували боєприпаси, випущені вгору на ділянці розведення військ.

Нагадаємо, учора проросійські бойовики на Донбасі протитанковою керованою ракетою обстріляли цивільний сектор Попасної в Луганській області. В результаті розриву ракети сталася пожежа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: