Дорожня служба опублікувала карту об'їзду Калинівки

Дорожня служба опублікувала карту об'їзду Калинівки
Фото: блокпост на в'їзді в Калинівку (РБК-Україна)

На ділянках державної автомобільної дороги М-21 введено тимчасову заборону руху

У зв’язку з пожежею на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області рух автомобільного транспорту обмежили. Служба автомобільних доріг, у свою чергу, оприлюднила кілька маршрутів об'їзду населеного пункту.

«У зв’язку з надзвичайною ситуацією на об’єкті Міністерства оборони України в м. Калинівка, Вінницької області введено заборону на рух автотранспорту на ділянках державної автомобільної дороги М-21 «Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський» км 284+198 – км 298+966 (м. Калинівка – м. Вінниця) та «Обхід м. Калинівка», - йдеться у повідомленні.

1_28

Разом з тим, служба автодоріг Вінниччини зазначає, що рух автомобілів сполученням «Вінниця – Київ» здійснюється за наступними маршрутами:

зі сторони м. Київ: Київ – Бердичів – автомобільна дорога Р-31 «Бердичів – Хмільник – Літин – (М-12)», роз’їзд в напрямку м. Хмельницький та м. Вінниці;

зі сторони м. Вінниця: автомобільні дороги М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» – Р-17 «Біла Церква – Тетіїв – Липовець – Гуменне - (М-12)» – О-02-17-05 «гр. Житомирської області – Погребище – Іллінці» - Т-02-03 «Турбів – Погребище – Сквира» - Біла Церква - Київ;

зі сторони м. Вінниця: автомобільні дороги М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» - Р-31 «Бердичів – Хмільник – Літин – (М-12)» – Бердичів – Київ.

Крім того Державне агентство автомобільних доріг України рекомендує використовувати для поїздки з м.Києва до м.Вінниця маршрут Київ – Умань – Вінниця, а саме, їхати дорогою М-05  із Києва до Умані та  М-12  із Умані до Вінниці.

1_1

Як повідомили в МВС, на Вінниччині близько тисячі силовиків охороняють покинуті домівки від мародерів.

Після 17 години ситуація з вибухами на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області стабілізувалася. У Генштабі повідомили, що інтенсивність вибухів скоротилася до 3-4 на хвилину.

ЗМІ повідомляють, що мешканці Калинівки частково повертаються до своїх домівок з пунктів, до яких їх евакуювали.

Нагадаємо, що в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Крім того, оперативно-слідча група СБУ спільно з іншими правоохоронцями працює на місці пожежі на військових складах н.п. Калинівка, що на Вінниччині.

Військова прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом вчинення диверсії у місті Калинівка Вінницької області, де напередодні сталася пожежа на військових складах, загалом відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Президент України Петро Порошенко скликає військовий кабінет за участі прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій одразу після їх повернення з Вінниці.

Рятувальники планують локалізувати пожежу на арсеналі боєприпасів біля Калинівки, де здетонували внаслідок пожежі снаряди, до кінця доби, але за умови завершення вибухів.

Військові експерти вказують на ознаки теракту у вибухах під Вінницею.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні.

Про перебіг подій на місці вибуху боєприпасів читайте тут.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: