Дрони паралізували роботу аеропорту Гатвік: рейси досі затримують

Дрони паралізували роботу аеропорту Гатвік: рейси досі затримують

Головний операційний директор аеропорту Гатвік Кріс Вудруф не зміг сказати, коли точно відновляться польоти

Затримки польотів у лондонському аеропорту Гатвік можуть розтягнутися більш, ніж на добу після призупинення рейсів через інцидент з дронами.

Про це 20 грудня повідомляє Reuters.

«Пасажири, які летять до Лондона і з нього, зіткнуться зі збоями в роботі Гатвіку як мінімум ще на 24 години», - йдеться у повідомленні.

Головний операційний директор аеропорту Кріс Вудруф не зміг сказати, коли точно відновляться польоти, і попередив, що наслідки від призупинення роботи аеропорту можуть тривати понад 24 години.

Згідно зі звітами поліції та аеропорту, на території Гатвіка виявлено кілька безпілотників. Вудруф розпізнав один із безпілотників як «важкий промисловий», і зазначив, що інцидент напевно був підлаштований навмисно.

Відповідно до британського законодавства, польоти безпілотників у межах 1 км від межі аеропорту заборонено. Злочин карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Раніше повідомлялося, що у Лондоні аеропорт Гатвік тимчасово призупинив всі польоти після того, як на території летовища виявили два дрони. Польоти були призупинені з 9 години вечора у середу, 19 грудня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: