ДТП у Дніпрі з палаючим авто: травмовано дві дитини

ДТП у Дніпрі з палаючим авто: травмовано дві дитини

Водій легковика в’їхав у електричну опору

25 липня о 19:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок чого сталося загорання в автомобілі на проспекті Богдана Хмельницького  Шевченківського району міста Дніпро.

Під час руху водій легкового автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електричною опорою.

В наслідок ДТП травмовано 2 дитини: 2010 року народження, яку госпіталізували швидкою медичною допомогою до КЗ «Обласна дитяча клінічна лікарня» та дитина 2001 року народження, після обстеження лікарів направлена на амбулаторне лікування.

Внаслідок зіткнення виникло горіння у моторному відсіку автомобіля. О 19:33 рятувальники вогонь локалізували та о 19:40 ліквідували.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди були залучені шість чоловік особового складу та одна одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Нагадаємо, у середу водію Hummer, який на смерть збив дитину у Києві, оголосили про підозру за залишення місця ДТП.

Як відомо, водій автомобіля Hummer збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: