Двох бойовиків «ЛНР», затриманих біля позицій сил АТО, відправили за грати

Двох бойовиків «ЛНР», затриманих біля позицій сил АТО, відправили за грати

Обом бойовикам Рубіжанський міський суд Луганської області призначив покарання у вигляді чотирьох років і п'яти місяців позбавлення волі

Двох бойовиків, що перебували в складі незаконних збройних формувань в окремих районах Луганської області, засуджено до позбавлення волі.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«На Луганщині правоохоронці задокументували, що двоє бойовиків, які перебуваючи у складі терористичної організації «ЛНР», здійснювали коригування вогню артилерії під час обстрілів позицій сил антитерористичної операції. Бойовики також забезпечували взаємодію угруповання з іншими бандформуваннями та військовими підрозділами РФ», - йдеться в повідомленні.

У 2015 році співробітники Служби безпеки України спільно із військовослужбовцями Збройних Сил України затримали зловмисників на території Слов’яносербського району поблизу розташування одного з підрозділів української армії. У бойовиків правоохоронці вилучили вогнепальну автоматичну зброю, гранату Ф-1, а також документи, що підтверджували їх причетність до незаконних збройних формувань.

Обом зловмисникам Рубіжанський міський суд Луганської області призначив покарання у вигляді чотирьох років і п'яти місяців позбавлення волі.

До речі, з лютого 2014 року слідчими Служби безпеки України до судів направлено обвинувальні акти стосовно 1929 осіб, які вчинили злочини проти основ національної безпеки. З них 669 осіб визнано винними та засуджено до різних строків ув'язнення.

Як повідомляв «Главком», Артемівський міськрайонний суд Донецької області ув'язнив громадянина Росії на 15 років за вбивство українських військових у зоні АТО у грудні 2014 року.

Шевченківський районний суд Чернівців визнав винним керівника незаконних збройних формувань «Донецької народної республіки», громадянина України Сергія Каменєва у вчиненні злочину за ст. 258-3 ч.1 КК України і призначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: