Двох військових поранено внаслідок обстрілу в зоні ООС у п'ятницю (мапа боїв)

Двох військових поранено внаслідок обстрілу в зоні ООС у п'ятницю (мапа боїв)
Українські бійці дістали поранення біля села Оріхове в Попаснянському районі на Луганщині
Ілюстративне фото

Ворог відкрив вогонь з автоматичних станкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї по українських захисникам поблизу Оріхового

Двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення внаслідок обстрілу в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) у п'ятницю, 15 травня.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби штабу ООС.

«Сьогодні, 15 травня, підрозділи окупаційних військ РФ, всупереч узятим на себе зобов'язанням, знову порушили режим припинення вогню й обстріляли позиції Об'єднаних сил. Ворог відкрив вогонь з автоматичних станкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї по українських захисникам поблизу Оріхового, в результаті чого двоє військовослужбовців отримали осколкові поранення», - сказано в ньому.

Натиснути на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Зазначається, що поранених було оперативно доставлено до лікувального закладу і їм надано належну медичну допомогу.

Також зазначено, що у відповідь на такі дії підрозділи Об'єднаних сил для придушення вогню противника використовували штатне озброєння.

Втрати противника уточнюються.

Як повідомлялось, 14 травня бойовики 11 разів обстріляли позиції підрозділв ООС, втрат не було.

У штабі ООС  повідомили, що позавчора 13 травня, під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє військовослужбовців. 

У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий – заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження.

Другим загиблим був солдат з Вінниччини Олександр Карпик, який загинув внаслідок потрапляння снайперської кулі на Луганщині під час виконання службових обов’язків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: