Двоє українських військових сьогодні загинули на Донбасі

Двоє українських військових сьогодні загинули на Донбасі

Ще один український військовий отримав поранення

На Донбасі вдень, 10 жовтня, бойовики десять разів порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілу поранення отримав один український військовий. Також повідомляє про двох загиблих в ході виконання бойового завдання, повідомляє прес-центр ООС.

«Протягом поточної доби, з 7 до 18 годин російські окупаційні війська десять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами», - йдеться в повідомленні ООС.

Зокрема, вдень ворог відкрив прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ООС в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Майське, Красногорівка, Старогнатівка, Гнутово і Лебединське.

Повідомляється, що один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення на позиції в районі Бахмутської траси. Під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку двоє військовослужбовців Об'єднаних сил внаслідок спрацювання ворожого вибухового пристрою загинули. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: