Економіст Тімоті Еш: Конфлікт із Росією не є виправданням для зволікання з реформами

Економіст Тімоті Еш: Конфлікт із Росією не є виправданням для зволікання з реформами

Головний стратег з питань суверенного боргу BlueBay Asset Management Тімоті Еш

Гості Українського фінансового форуму вважають, що в Україні з’явилося вікно можливостей.

Українській економіці дуже допомогла би нормалізація відносин із Росією, але конфлікт на Донбасі не може слугувати виправданням для політиків. Про це заявив головний стратег з питань суверенного боргу BlueBay Asset Management Тімоті Еш на Українському фінансовому форумі в Одесі.

«Рівень інтенсивності конфлікту такий, що із ним можна впоратися в макроекономічному плані. Це не є виправданням для відсутності деяких економічних кроків, – заявив Еш. – Це не виправдовує ваших політиків, чому вони так довго чекали з реформами».

Він зазначив, що позаяк Путін вирішив відійти трохи зі Сходу, в Україні з’явилося вікно можливостей, яке слід використовувати.

«Не хотілося би засуджувати Україну, але мені важко знайти аргументи, чому не робити реформи», – погодився інший учасник дискусії – голова представництва МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Щорічний Український фінансовий форум (Ukrainian Financial Forum 2017), який проходить 21-22 вересня в Одесі, зібрав рекордну кількість учасників. Понад 300 представників фінансового ринку, міжнародні та українські експерти, інвестори, представники влади обговорюють перспективи розвитку вітчизняної і світової економіки, перебіг реформ в Україні, створення умов для зростання інвестицій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: