Екс-керівник ЦРУ назвав Трампа «корисним дурником» для Москви

Екс-керівник ЦРУ назвав Трампа «корисним дурником» для Москви
Дональд Трамп

Кремль таємно зневажає кандидата від республіканців, але з радістю приймає і використовує його підтримку - Хайден

Висловлювання кандидата в президенти США Дональда Трампа і російського президента Володимира Путіна дуже схожі. Про це пише колишній директор Центрального розвідувального управління США Майкл Хайден в колонці на The Washington Post.

Хайден зазначив, що Трамп – «корисний дурник, така собі наївна людина, якою маніпулює Москва». На думку екс-керівника ЦРУ, Кремль «таємно зневажає» кандидата від республіканців, але з радістю приймає і використовує його підтримку. Хайден зазначає, що між двома політиками завжди був загальний «авторитарний аккорд».

Хайден також звернув увагу, що Трамп не погодився з твердженням розвідки США про причетність Росії до злому серверів Демократичної партії.

Екс-керівник ЦРУ зазначив, що кандидат від республіканців відкинув цей факт не тому, що мав докази протилежного, а просто тому що судження не вписувалося в його погляд на світ. Він вважає, що така поведінка Трампа свідчить про «ідеологічний авторитаризм». Він також згадав про колишнього керівника кампанії Трампа Пола Манафорта, який консультував Віктора Януковича колись, та про радника Картера Пейджа, якого підозрюють у зв’язках із Росією і який дорікав Заходу за політику щодо України, називаючи анексію Криму «так званою».

Нагадаємо, нові опитування громадської думки показують, що популярність Гілларі Клінтон продовжує падати. Якби вибори відбулися сьогодні, за екс-держсекретаря проголосували б 45,3% американців, а за нью-йоркського бізнесмена - 43,6%. Розрив, таким чином, становить всього 1,7% на користь Клінтон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: