Екс-міністр зізнався, що одеська поліція розігнала «нациків» за його проханням

Екс-міністр зізнався, що одеська поліція розігнала «нациків» за його проханням
Євген Червоненко

Червоненко переконаний, що люди, які блокують виконавців, які виступали в Росії, роблять це, щоб бути помітними

Патріоти не мають права блокувати виступи виконавців, які гастролювали у Росії. Річ в тім, що вони нічого не варті, бо не отримують таких гонорарів як Дорн і гурт «Гриби». 

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив колишній міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко під час суперечки з шоуменом, актором і письменником Антіном Мухарським.

«Чому мені нав’язують українську мову? Я зараз говорю не про себе, я говорю про мільйони тих, які проти. Запитайте весь Південний захід. Я не говорю про успішність, я говорю про те, що вони це нав’язують в агресивній формі. В Одесі я і начальник поліції «порішали» з нациками. Просто стали і дали цим «нацикам» згідно закону кийками. Яке ви маєте право комусь мішати і нав’язувати? Це така само і моя батьківщина. Я для неї зробив набагато більше ніж ви. Над Дорном і «Грибами» почали ось ці от знущатися і вони поїхали, хоча я вважаю їх українськими артистами. Яке ви маєте право позбавляти їх вибору? Я маю право на свою позицію, бо запитайте скільки українських співаків стартувало у мене на Ялта ралі», – похвалився підприємець.

Також Червоненко спростував чутки, що він не знає української мови і не українець. За словами гостя, він 10 років прожив у Львові та чудово розмовляє українською мовою і в органах державної влади, згідно із законом, розмовляє тільки державною мовою

«Мені Конституцією забезпечено право вибирати мову спілкування. Як культурна людина і онук письменника Маршака, я маю право говорити тією мовою, якою хочу. Я знаю чотири мови і якщо я можу я переходжу на мову співрозмовника, якщо я його поважаю. Запитайте поважають Червоненка чи ні?», – каже Червоненко.

На переконання бізнесмена, люди, які блокують виконавців, які виступали в Росії, роблять це, щоб бути помітними, тому що в конкурентній боротьбі, наприклад, з Лободою, Білик, вони нічого не варті.

«У них нема таких гонорарів. Не всі мої проекти капіталізувались, але я через це нікому їх не нав’язую», – переконаний Червоненко. 

Як повідомляв «Главком», у Львові в суботу, 7 жовтня, активісти правих організацій влаштували блокаду перед клубом «Малевич», де о 19:00 мав розпочатися концерт Сергія Бабкіна, оскільки він неодноразово виступав у Росії та в анексованому Криму. Між поліцією та активістами почалися сутички. Кількох найактивніших затримали. Пізніше концерт було скасовано.

Також був скасований концерт музиканта у Тернополі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: